Ønsker du jobb i gambling-industrien?

Mange ser at gambling-industrien har kommet for å bli og det er derfor mange som ønsker å jobbe i bransjen. Så hvor i bransjen er det lettest å få jobb?

I Norge i dag øker stadig arbeidsledigheten, og det er mange årsaker til dette. I Stavanger og områdene rundt som har hatt fokus på inntekter fra oljevirksomhet, er det mange som har mistet jobbene sine. Samtidig har regjeringen tidligere i år ført inn innstramming i AAP-ordningen, hvilket har ført til at mange har falt ut derfra, og dermed har kommet over i arbeidsledighetsstatistikkene.

Det er en ny verden nå, og mye takket være globalisering så er det mange muligheter for jobber i inn og utland, om man er villig til å tenke litt utenfor boksen. Men det man gjerne leter etter, er noe som gir stabil inntekt over tid, og da må det være en bransje som stadig er i utvikling og kan vise til gode inntekter. Gambling-bransjen har vist seg å være veldig stabil de siste årene, om noe kan den vise til en enorm vekst. Er man på jakt etter jobber i bransjen hvor man kan jobbe i Norge, så er det ikke så mye annet valg enn å flytte til Hamar og jobbe med for eksempel Norsk Tipping. Men er du eventyrlysten og ikke redd for å stikke utenfor landets grenser, eller liker å jobbe hjemmefra? Da er det muligheter for deg i denne bransjen. Her er 3 jobber som det er lett å få innenfor bransjen.

Kundesupport

Uansett hvilken bransje du skal inn i, om det er noen som leverer tjenester eller produkter til forbrukere, så bør det finnes kundesupport. I gambling-bransjen er det også mye jobber innen kundesupport. Det finnes forskjellige områder man kan jobbe innenfor, alt etter hva man er god på. Er du for eksempel god på alt det tekniske, som for eksempel data og programmering, så kan du sitte på teknisk support. Har du god kjennskap til spillbransjen, hvordan ting fungerer og alt som har med premier å gjøre, så kan du bidra på kundesupport rundt selve tjenestene som spillsiden leverer, som for eksempel spillautomater. Det gjelder å ha kunnskap og tålmodighet, samt evne til å håndtere eventuelle sure kunder som for eksempel har tapt en del, eller som er misfornøyde med tjeneste som blir leverte.

Compliance

Dette er et ganske spennende område, ettersom gambling bransjen reguleres veldig forskjellig fra land til land. Det er et komplisert område ettersom det er forskjellige lovverk fra land til land, det finnes ingen internasjonale lover og regler på dette enda. En ting er reglene som er knyttet til gambling, men det er også mange regler i de forskjellig land med tanke på hvordan man har lov til å drive business. Dette gjelder spesielt når det er snakk om forretninger som går over landegrenser. Hvordan har man for eksempel lov til å markedsføre sine tjenester i de forskjellige land?

Payment Processing

Gambling-bransjen er en bransje som hele tiden har en jevn flyt av penger inn og ut, så hver bedrift bør ha mennesker som kan ha kontroll på, og gjennomfører, disse transaksjonene. Alle menneskene som spiller og vinner vil jo gjerne ha pengene sine fort, og da er det viktig å ha gode folk som følger med og sender av gårde pengepremiene så fort det er mulig. Dette er noe man kan gjøre hjemme, eller man kan gjøre det på kontorer om det er slik at firmaet man jobber for har dette tilgjengelig. Kanskje man til og med vil forflytte seg til et annet land? Mulighetene er mange, du må bare tørre å sjekke ut de forskjellige firmaene og spørre!

Kilder:

https://www.automater.org/
https://karrierestart.no/land/111

Privacy Policy